A legénybúcsúban lévő férfiakat egy gyenge mamakutya keresi fel, aki segítséget kér tőlük

legénybúcsú

A legénybúcsúk általában a bulizásról, őrültségről ismertek, nem a jótevésekről; ugyanakkor egy erdőben bulizó férficsapatnak lehetősége volt valami igazán jót cselekedni– és így is tettek.

Vicksburg (Michigan állam) Mitchell Craddock lakos és hét barátja sörözve ünnepelték Craddock közelgő esküvőjét, és egy tennessee-i erdei kabinban buliztak. Egyik reggel éppen reggelit készítettek, amikor egy különleges női látogató jelent meg az ajtóban. Egy vemhes kutya volt, akit a szalonna illata csalogatott oda.

legénybúcsú

“Kimentünk megsimogatni, és ekkor vettük észre, hogy nagyon rossz formában van” – mondta Jennings. – “Láttuk a bordáit, és minden ételmaradékot megevett, amit adtunk neki.”

Ezután folytatták tovább a legénybúcsút. Órák teltek el, amikor visszatértek a helyszínre, a kutya azonban újból üdvözölte őket. Élelemmel látták el és folyamatosan vigyáztak rá. Később egy odút találtak, ahol a kiskutyáit rejtette el. Ezután a legénybúcsú egy teljesen más irányt váltott.

legénybúcsú

Kiemelték a kiskutyákat az odúból és ágyakat készítettek számukra, azután megfürdették őket. Végül eldöntötték, hogy mindenki örökbe fogad egy kiskutyát, az anyakutyát pedig a vőlegény nagyszülei fogadták örökbe az egyik kölykével együtt.

legénybúcsú

“Határozottan nem az történt, amire számítottunk, amikor felpakoltunk, és nyolc órát indultunk, hogy együtt töltsünk egy hetet” – mondta Jennings. “Mindannyian örültünk, amikor segíthettünk Annie-nak és kölykeinek és nem bántuk meg, hogy így telt el a legénybúcsú.”


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló