Ebben a kávézóban egyszerre 12 Corgi szórakoztatja a vendégeket

Thaiföldön, Bankogban található az a kávézó, ahol az emberek nem csak a kávé miatt mennek – hanem a 12 imádni való kutyáért. A kávézó tulajdonosa már gyermekkora óta a cogrik rajongója volt, élete első kutyáját még ajándékba kapta. Ekkor szeretett bele ebbe a fajtába és egyszer csak azon kapta magát, hogy már 12 kutyája van.

Azt nem tervezte, hogy valaha is kutyás kávézót fog nyitni, de szerette volna megosztani a kutyák kedvességét más emberekkel is.

a legszuperebb kutyás kávézó

Megszületett a kutyás kávézó, ahova minden gazdi szívesen jár

Így született meg a corgis kávézó, ahova minden vendég örömmel megy be és hatalmas mosollyal távozik. Az üzlet a hét minden napján nyitva van, de a kutyusok csak adott időpontokban tartózkodnak ott. Így a “szabadnapjukon” megfelelően kitudják magukat pihenni és fel tudnak készülni a rajongók fogadására.

a legszuperebb kutyás kávézó1

a legszuperebb kutyás kávézó3

A tulajdonos azt is elmondta, hogy a kutyák egyszerűen imádják ezt az életet. Nagyon szívesen ismerkednek az emberekkel és élvezik a velük való találkozást. Egyáltalán nem kimerítő feladat ez számukra és örömmel szórakoztatják a hozzájuk betérőket.

a legszuperebb kutyás kávézó4

a legszuperebb kutyás kávézó5

Te is szívesen ellátogatnál ebbe a kávézóba? Oszd meg egy olyan barátoddal ezt a cikket, akivel szívesen meginnál itt egy csésze kávét.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló