A menhelyi alkalmazott egy bántalmazott kutyát rejtett az íróasztala alá, hogy megmentse az altatástól

elrejtőzve

Trisha egy amerikai staffordshire terrier, akinek nem volt jó élete, amikor felnőtt. Ezt az édes kutyát láncra verték, és szaporításra használták, olyan gazdikkal körülvéve, akik teljesen elhanyagolták és bántalmazták őt.

Trishát végül az utcán hagyták, amikor gazdái úgy döntöttek, hogy már nem hasznos számukra.

elrejtőzve

Szerencsére megmentették, és a Texas állambeli Houstonban egy menhelyre vitték. Sajnos a menhely nem szolgált neki örömteli hírrel. A menhely teljesen megtelt, és nem tudtak több állatot befogadni, ezért nehéz szívvel kellett elaltatniuk a gondjaikra bízott sok kedves teremtményt.

Trisha is rajta volt ezen a listán.

elrejtőzve

A személyzet egyik tagja azonban egyszerűen nem hagyhatta, hogy ilyen sorsra jusson. Így hát, pillanatokkal azelőtt, hogy elaltatták volna, Trishát elbújtatta, majd felhívta egy állatszervezet igazgatóját, könyörögve, hogy mentse meg a kutyát.

Amint megérkezett a Greenawalds Szolgálati Mentőszolgálathoz, ennek az imádnivaló kutyának az egészsége fejlődésnek indult. A menhely orvosi csapata azonnal ellátta a sebeit, valamint a súlyos fertőzést, amely elhatalmasodott a testén.

Bár súlyosan kimerült volt, Trisha lelke még mindig erős volt. Mindazok ellenére, amin keresztülment, soha nem vesztette el a reményt, és nem veszítette el a fajtársaiba vetett bizalmát.

A mentőszervezet mindent megtesz annak érdekében, hogy örök otthont találjon neki, ahol mindent megkap, amire szüksége van.

Úgy vélik, hogy hihetetlenül szeretetteljes természetével és kedves arcával Trisha pillanatok alatt otthonra talál.

elrejtőzve


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló