A munkatársak megható szavakkal búcsúznak a rendőrkutyától az utolsó munkanapján – videó

rendőrkutya

A kutyák nagyon intelligens állatok, kiváló szaglással, ezért a rendőrség az ő segítségüket kéri bűnözők felkutatásában. Egy rendőrkutya elérkezett a nyugdíjba vonulás idejéhez, ezért kollégái úgy döntenek, hogy rádióüzenetben vesznek végső búcsút tőle, amíg társával terepen volt. Miután elbúcsúzott a munkájától, eltartott egy ideig, amíg megszokta az új életét, de jó társkutyának bizonyult.

rendőrkutya

A történet főszereplője Vilo, egy malinois kutya, aki K-9-esként dolgozik az oremi rendőrségen. Sok éves munka után, amelyben szerencsére soha nem sérült meg, és kifogástalanul végezte feladatait, eljött a nyugdíjba vonulás ideje. Társát Quentinnek hívják, akit az elmúlt 3 évben kísért, hiszen előtte egy másik rendőrre bízták.

Quentin és Vilo különleges köteléket ápol, ami az idők során alakult ki közöttük, mivel kezdetben a malinois nem érzett sok rokonszenvet új partnere iránt. De miután rövid idő múlva megismerték egymást, megértették, hogy egymásnak teremtették őket.

rendőrkutya

Vilo utolsó munkanapján a többi kollégája úgy döntött, üzenetet küld neki a rádióban: “Megérdemelsz egy kis pihenést, amire nagyon szükséged van. Köszönjük, hogy pályafutásod során vigyáztál a társadra, és minden nap hazahoztad őt. Hiányozni fogsz nekünk, K-9 Vilo 1042.”

Most Vilo és Quentin boldogan élnek együtt egy házban, és a kis kutyáról kiderült, hogy kifogástalan házi kedvenc.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló