A nő megdöbbenve fedezte fel a rémült kóbor kutyus titkát, aki heteken át követte őt

titok

Néha a hajléktalan kutyáknak van a legjobban őrzött szívük.

Maddie, egy kóbor kutya szeretetre vágyott, de túlságosan félt ahhoz, hogy megbízzon az emberekben és megnyissa a szívét.  A kutya egész világa megváltozott azon a napon, amikor találkozott Selinával, egy jószívű kutyamentővel.

Amint Selina először meglátta Maddie-t az úton, azonnal segíteni akart rajta, és biztonságba akarta helyezni. A kölyöknek bőrbetegsége volt, és viszketett a bőre.

titok

Mivel Maddie megijedt, nem engedte Selinát a közelébe. A lány elhatározta, hogy elnyeri a bizalmát, ezért elkezdte látogatni őt, és kezelést adott neki a bőrére.

Bár Maddie minden alkalommal elszaladt, amikor megmentője megpróbálta megérinteni, elkezdte kergetni a robogóját és követni őt hazáig. Azonban valahányszor Selina úgy döntött, hogy megáll, a rémült kölyök elszaladt.

A kedves kutya bízni szeretett volna Selinában, de le kellett győznie a félelmét. A mentő minden nap etette és beszélgetett vele, próbálta megnyerni.

titok

Néhány hónappal később Maddie végül először engedte, hogy Selina megölelje. A továbbiakban minden nap találkoztak. Maddie alig várta, hogy láthassa Selinát és megszeretgethesse.

Miután Selina rájött, hogy Maddie megbízik benne, elvitte az állatorvoshoz orvosi vizsgálatra. A lány megdöbbent, amikor az állatorvos közölte vele, hogy Maddie vemhes, és hogy pár nap múlva szülni fog.

titok

Selina hazahozta Maddie-t és készített neki egy fekhelyet, ahol biztonságban érezheti magát. Selina számára varázslatos pillanat volt, hogy segített Maddie-nek világra hozni a kölykeit. A lány számára ez egy teljesen új élmény volt, és a kutyus határtalanul megbízott benne.

A kutyus hihetetlenül hálás volt megmentőjének, amiért biztonságba helyezte és gondoskodott kicsinyeiről. Két kiskutya már megtalálta örök otthonát, míg Maddie és a harmadik kiskutya még mindig keresi a tökéletes családot.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló