A reménykedő kóbor kutya békésen ül az út mellett és várja, hogy valaki megmentse őt

újcsaládtag

Carla és Laura, a michigani Detroitból származó két nővér Texasba utazott a családjával, amikor Murphy felbukkant az út szélén. Koszos volt, bundája kócos, de még így is tele volt reménnyel – békésen ült a fűben, és várta, hogy valaki megtalálja!

Amint észrevették, Laura és Carla félreállt. Mindketten kiugrottak a kocsiból, és odamentek hozzá. Először azt hitték, hogy félénk, vagy talán agresszív lesz, de ez az aranyos, imádnivaló teremtés nem mutatott semmilyen kellemetlenséget vagy nemtetszést, ha megsimogatták.

újcsaládtag

Teljesen egyedül volt, ült a fűben, és senki sem volt körülötte. Egyértelmű volt, hogy kóbor, mert a bundája nagyon piszkos, hosszú és rendetlen volt, és nem volt nyakörv a nyakán.

Ahogy követte a nővéreket az autójukhoz, tudták – ezt a kutyust meg kell menteni! Úgy döntöttek, hogy magukkal viszik Michiganbe, és bár hosszú út állt előttük, erősen hittek abban, hogy Murphyt családtaggá kell tenniük!

újcsaládtag

A gyerekek nagyon örültek, hogy egy újabb útitársuk lett az autójukban! Az út hosszú és fárasztó volt, de attól a pillanattól kezdve izgatottak voltak!

Carla és Laura első dolga Murphy megfürdetése volt. A szőre olyan hosszú és piszkos volt, hogy az állatorvos nem tudta megvizsgálni. Életében az első fürdetése több mint négy órát vett igénybe, de utána Murphy egy vadonatúj kutya volt!

újcsaládtag

A család nagy volt, és nem ő volt az egyetlen kisállat, így kellett egy kis idő, hogy beilleszkedjen. De azzal a bánásmóddal, amit mindenkitől kapott – az új életéhez való alkalmazkodás volt talán a legkönnyebb része az eddigi életútjának!

Mindenki annyira izgatott és boldog volt, hogy Murphy itt van, különösen azért, mert Carla napokkal azelőtt vesztette el az egyik kutyáját, hogy megtalálta volna Murphyt.

újcsaládtag

Néhány nap alatt Murphy a legaranyosabb kutyussá változott! Most már mindenki szeretne egy darabot Murphy ragaszkodásából, és ez nem okoz neki gondot! A szíve mindenkinek elég nagy, és egyszerűen nem lehet megmondani, hogy ki a kedvenc embere a családban! Murphy mindenkit nagyon szeret!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló