A rémült kutya figyelmezteti az üzlet alkalmazottait az őt elrabló párról

elraboltkutyus

Vango egy intelligens kiskutya, aki figyelmeztette egy üzlet tulajdonosait az elrablásáról. Az egész azután kezdődött, hogy az öt hónapos ausztrál juhászkutya belépett fogvatartóival az állatkereskedésbe a québec-kanadai Gatineauban.

Yves Jodoin, az üzlet munkatársa és kutyakiképző szerint a kutya viselkedése nagyon furcsának tűnt, mivel annak ellenére sem hagyta abba az ugatást, hogy a figyelem teljesen rászegeződött.

Jodoin elmondta, hogy már az első pillanattól kezdve a pár hozzáállása nem keltett benne jó benyomást.

elraboltkutyus

Amikor észrevette, hogy az ugatás tartós, feltett néhány alapvető kérdést a kutyáról, pontos koráról, hogy ivartalanították-e, milyen ételt szeret és fizettek-e érte, de kikerülték a válaszadást.

Ugyanakkor a személyzet másik tagja, Lydia Blouin is észrevette, hogy valami nincs rendben, ezért úgy döntött, hogy megnézi a közösségi oldalakat, hátha van valami elveszett vagy ellopott háziállatról. Nem telt bele sok idő, míg megjelent egy fotó Vangóról, a kutyát mindössze két és fél órával azelőtt jelentették, hogy eltűnt a québeci buckinghami otthonából.

elraboltkutyus


Abban a pillanatban Jodoin felismerte a kutyát, hiszen még kiskutya korában ő képezte ki. Talán véletlen vagy sors folytán, de eszébe jutott a kutya neve, és amit hangosan ki is mondott.

Ennek fényében a párnak nem volt más választása, mint bevallani, hogy az erdőben találták a kiskutyát. A nő azt mondta Jodoinnak, hogy segítő kutyának akarták tartani, mert egészségügyi problémái vannak, de nem engedhetik meg maguknak, hogy egy sajátot vegyenek.

Természetesen az üzlet munkatársai azonnal felvették a kapcsolatot a kutyus igazi gazdáival. Josée Francoeur, a jogos tulajdonos rendkívül izgatott volt, amikor megkapta a hívást, amely végül feldobta a napját.

elraboltkutyus


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló