A segítő kutya szembeszegül a szabályokkal, hogy megmentse gazdája életét – videó

szabályok

Katie Graham az Egyesült Államokban, Atlantában él. 4 éve ismerkedett meg Bailey-vel, egy ausztrál juhászkutyával, aki gondoskodik Katie jóllétéről.

“Egészségügyi problémáim egész sora van, beleértve a tachycardiát is. Baileyt az ájulás előtti pulzusom megnövekedése figyelmezteti. Ez rengeteg időt ad arra, hogy felüljek, és biztonságos helyzetbe kerüljek arra az esetre, ha elveszítem az eszméletemet.” – mondja Katie.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bailey and Katie (@serviceaussiebailey) által megosztott bejegyzés

Bailey készen áll mindenre, hogy mindig gondoskodjon gazdája biztonságáról. Soha nem hagyja el az oldalát. Nemrég Katie meglepődött, amikor látta, hogy olyasmit csinál, amit még soha.

Mosogatás közben a kutyája érezte, hogy Katienak felgyorsul a pulzusa, és fennállt az ájulás veszélye. Bátorította, hogy üljön le, ekkor odavitte neki a telefonját, hogy hívjon valakit segítségért, majd visszasétált a pulthoz, hogy elhozza a gyógyszerét, de túl messze volt ahhoz, hogy elérje.

@serviceaussiebailey The daily struggle with POTS is often a silent fight. People do not understand how debilitating it is on a daily basis. My condition worsens as I try to just keep my life in order. It’s so unbelievably heartbreaking to realize your body can’t even handle doing dishes anymore. #pots #potssyndrome #potsawareness #spoonless #disability #POTS #fyp #foryou #servicedog #GetCrackin ♬ original sound – iconic films

Ekkor Bailey felugrott a pultra, amit általában nem szabad megtennie. Végső bizonyíték arra, hogy ez az “elszánt” kutya mindenre kész, hogy megmentse gazdáját, aki tettét “intelligens engedetlenségnek” minősíti.

Bailey nem állt meg itt. Kinyitotta a hűtőszekrényt is, hogy átnyújtson Katie-nek egy üveg vizet. A szobában lévő kamera lehetővé tette ennek a szeretettel teli jelenetnek a megörökítését. A fiatal nő úgy döntött, hogy közzéteszi a TikTokon, és az internetezőket lenyűgözte a kutya elkötelezettsége.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló