A süket és vak idős kutya megható reakciója, miután 2 hónap távollét után felismeri gazdáját – videó

időskutya

Már közel 15 éve Rachel kivételes kapcsolatban él Halo-val, hűséges négylábú társával. Az idő próbái ellenére, amelyek Halo-t süketté és vakká tették, feltétel nélküli szeretetük soha nem ingott meg. A közösségi oldalakon megosztott megható videó tanúskodik erről az értékes kötelékről.

Nemrég Rachelnek munka miatt el kellett utaznia és 2 hónapra meg kellett válnia Halotól. Különösen hosszú időszak ez a fiatal nőnek és kutyájának, akik mindezek idő alatt csak egymásra tudtak gondolni.

időskutya

E távollét alatt Halo-t gazdája rokonainak szerető gondozására bízták. Azonban minden igyekezet ellenére semmi sem pótolhatja Rachel jelenlétét a kutya szívében…

Szerencsére ezen augusztus 12-én véget ért a várakozás, és végre megtörtént a várva várt találkozás.

Aznap Rachel gyengéden közeledett a kutyájához, aki háttal állt neki, kényelmesen feküdt egy párnán. A fiatal nő ezután hagyta, hogy Halo megszagolja keze ismerős illatát, amely abban a pillanatban érzelmileg feltöltött ugatások sorozatát váltotta ki. A kutya végül visszanyeri önuralmát, megkönnyebbül, hogy végre megtalálta azt, aki annyira kedves neki.

@rachelhmarie🥹🩷

♬ original sound – rachel


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló