A szomorú tekintetű kutya a kapunál ül, remélve, hogy valaki befogadja őt és testvéreit

3testvér

Hónapokig három kutya egy autószerelő műhely udvarát nevezte otthonának. Bár az alkalmazottak kedvesen bántak velük, a kutyák igazi otthonra vágytak. Cora, az egyik testvér összetört szívvel és családra vágyva várakozott az udvar kapujában, remélve, hogy valaki, aki arra jár, úgy dönt, megmenti őt és testvéreit.

Amint a helyi mentőszervezet tudomást szerzett a bolt udvarán élő három kutyáról, úgy döntöttek, hogy közbelépnek és megmentik őket. Amikor megérkeztek a helyszínre, három szomorú arc fogadta őket, akik aggódva csóválták a farkukat, és némi szeretetet kerestek.

3testvér

Hamar észrevették, hogy Cora sántít az első lábán. A mentők köszönetet mondtak az alkalmazottaknak, amiért gondoskodtak a kutyákról, és azonnal az állatklinikára siettek velük.

Miután a testvérek teljesen felépültek és megkapták az oltásokat, személyiségük lassan kezdett kibontakozni.

Bár imádták őket, és látták, hogy milyen tökéletesek lennének szinte bármelyik család számára, sajnos az örök otthon megtalálása a testvérek számára kihívást jelentő feladatnak bizonyult.

3testvér

Cora, Carly és Kami több mint egy évig a mentőállomáson maradtak, szerető otthont keresve.

Végül Carly szerencséje megfordult, és egy évnyi menhelyi tartózkodás után végül egy csodálatos családba fogadták örökbe. Most olyan életet él, amilyenről mindig is álmodott.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló