A szomszédok panaszt írnak a kutyák ugatása miatt: a család válasza mindenkit megdöbbent

ugatás

Egy társasházban való együttélés bizonyos szabályok betartását követeli a közjó érdekében. A rugalmasság és tolerancia másokkal szemben elősegíti a jó viszonyt, de néha történnek olyan események, amelyek vitákat szülnek. Ez történt egy családdal is, melynek kutyája minden reggel 6 órakor ugatni kezdett. A szomszédok, akik belefáradtak abba, hogy hallják ezeket az állandó zajokat anélkül, hogy a tulajdonosok bármit is tettek volna a helyzet megnyugtatása érdekében, panaszt tettek. A család válasza azonban mindenkit megdöbbentett.

Egy Reddit felhasználó osztotta meg a szomszédok üzenetét, akik arról panaszkodtak, hogy a kutyájuk minden korán reggel ugat. Az üzenet a tulajdonosok ellen irányult, akik nem tettek semmit a megoldás érdekében. A kutya végül is egyszerűen úgy viselkedik, mint egy kutya.

A kutyád ne legyen kint felügyelet nélkül, és reggel 6-kor ugat. Felébreszti az egész környéket” – ezt olvashatjuk a családnak küldött üzenetben.

ugatás

De ami felháborodást keltett, az a család válasza a szomszédok panaszaira. Először is ironikusan gratulálnak maguknak ahhoz, hogy sikerült összehozniuk az egész környéket, hogy együtt írják meg ezt az üzenetet. Aztán elmagyarázzák, hogy minden reggel azzal vannak elfoglalva, hogy három gyermekükkel foglalkozzanak, hogy elindítsák őket az iskolába.

A sok vitát és kritikát kiváltó sértő mondat azonban a következő: “Ha szeretnétek ránk egy kis időt áldozni, minden reggel elvihetitek a kutyáinkat sétálni a nagyon szükséges mosdószünetre.” Ez az utolsó “vicc” nagy ellenszenvet váltott ki irántuk. Te mit gondolsz erről a törénetről?


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló