A tehén megeteti az kölyökkutyákat, akik anyjuk halála után árván maradtak

tehénanya

Az állatvilág szinte mindig képes nekünk meglepetéseket okozni, hiszen tele vannak kedvességgel, akik tudják hogyan kell szeretni anélkül, hogy bármiféle különbséget tennének. Hanumantha Saali gazdának volt egy kutyája, aki sajnos belehalt a szülésbe, a gazda pedig nem tudta etetni a kicsiket. De ahogy teltek a napok, valami meglepő és megindító történt…

A gazdának volt még egy tehene, aki meglepte és meghatotta tulajdonosát, ahogy hét árva kiskutyának segített.

A példamutató tehén nem habozott felvenni a bérmama szerepét, hiszen valószínűleg tudta, hogy az árva kölyköknek segítségre van szükségük. Egyáltalán nem zavarta őket a kutyusok jelenléte, sőt meg is etette őket, pedig nem az ő kölykei és még csak nem is egy fajból valók.

tehénanya

Az ilyen gesztus csak az állatokon látható: az önzetlen, a különböző fajok mindenkivel egyformán bánnak, és sugárzik belőlük a szeretet és az együttérzés.

A tehén még azt is megengedte a kicsiknek, hogy a hasán pihenjenek majd azon játszani is hagyta őket. Lehet, hogy azért tette, mert tudta, hogy egyedül vannak, és azt szerette volna, hogy ne érezzék magukat egyedül és szomorúnak. Természetesen, ha a tehén feláll, akkor a kölyköket biztonságos helyre viszik, nehogy véletlen rálépjen az egyikre.

Hihetetlen, hogy mennyi szeretet és önzetlenség lakozik az állatokban!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló