A vak tehén nem hajlandó abbahagyni az őt megmentő emberek ölelését és puszilgatását

Helen 19 évvel ezelőtt vakon született egy tehenészetben, és amikor egykori tulajdonosai már nem tudták megfelelően ellátni, elkezdtek menedéket keresni számára. Ekkor lépett közbe Neil bácsi otthona.

Azon a napon, amikor Helen megérkezett új otthonába, rettentően össze volt zavarodva. Fogalma sem volt, hol van, és bár megmentői mindent megtettek, hogy nyugodtnak érezze magát, szívük megszakadt érte.

tehénölelés

Helen új családja azt akarta, hogy tudja, biztonságban van és szeretik, ezért minden idejüket és energiájukat ennek szentelték. Gyengéden beszéltek hozzá, a nevét ismételgették, elmondták neki, hogy mennyire szeretik és halk zenével is kedveskedtek neki. Még a területet is biztonságosabbá tették számára, hogy jobban tudjon közlekedni.

Minden kemény munkájuk és elhivatottságuk meghozta gyümölcsét, amikor Helen gyorsan elkezdte visszaadni ezt a szeretetet.


Most Helen puszilgatja és öleli megmentőit, amikor csak teheti. Soha nem hagy ki egy lehetőséget, hogy megmutassa nekik, mennyire szereti őket, és mennyire hálás ezért a második lehetőségért.

tehénölelés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló