Az állatmentők megdöbbentek, amikor észrevettek egy tehetetlen kutyát, aki beszorult egy kútba

kútbaesett

Amikor a Stray Rescue of St. Louis állatmentői egy csoportot értesítettek egy kútba ragadt kutyáról, úgy döntöttek, hogy kimennek a helyszínre és segítenek. A helyszínre érkezve észrevették, hogy a kutat és körülötte mindent hó veszi körül, így nem meglepő, hogy a kutya véletlenül beleesett.

Szerencsére nem sérült meg, amikor beesett, így nem lesz gond a felépülésével.

kútbaesett

Az egyik állatmentő úgy döntött, hogy leereszkedik a kútba egy kötéllel, hogy a kutyára tegye és kisegítse. Óvatos volt, és úgy döntött, hogy segít a kutyának egy kicsit megnyugodni, mielőtt folytatnák, mert úgy tűnt, egy kicsit fél.

Egy idő után köré tették a kötelet, és óvatosan kihúzták a kútból.

kútbaesett

Megmentői beültették az autóba, és úgy döntöttek, hogy visszaviszik a menhelyre, ahol kivizsgálhatják, és megbizonyosodhat arról, hogy jól van. Bár még mindig félénknek tűnt az emberek között, boldog volt, hogy végre biztonságban van.

A menhelyen minden szükséges kezelést megkapott, ezért megmentői úgy döntöttek, töltenek vele egy kis időt, hogy segítsenek neki pihenni.

kútbaesett

A kutya a Wellington nevet kapta, majd megmentői felvették az örökbefogadási listára, és új családot kerestek neki. Nem tudjuk, mi történt ezután, de nagyon valószínű, hogy egy csodálatos ember fogadta örökbe, aki szeretni fogja és kedvesen bánik vele.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló