Az anyakutya félig lebénult, de még így is próbálta megvédeni a kölykét – videó

anyakutya

Valami varázslatos dolog történt ennek az anyakutyának a szívében. Nemrég hozta világra a kölykét, napjait pedig pihenéssel kellett volna tölteniük. De egykori gazdái nyilván nem így gondolták, és magára hagyták az utcán, ahol majdnem meghalt.

Ez az édes kis kutya most jó kezekben és biztonságos helyen, de egészen eddig nem számíthatott másra, csak az anyjára. Nagyon rossz állapotban volt, amikor az önkéntesek rátaláltak: éppen felépült egy autóbalesetből, amely a háta közepétől lefelé megbénította. Már nem mozgatta a hátsó végtagjait, és emiatt kénytelen volt vonszolni magát.

anyakutya

De ez nem akadályozta meg abban, hogy gondoskodjon a kölykéről. Tudta, hogy ennivalót kell szereznie mindkettőjüknek, különben biztosan nem élték volna túl azokat a nehéz napokat. Szerencsére végül valaki észrevette őket, és kivitte őket az utcáról, de egyszer az állatorvosi rendelőben csúnya meglepetés érte őket.

anyakutya

A kiskutyáról készült röntgenfelvételek azt mutatták, hogy egy golyó fúródott a gerincébe, a kis kölyök úgy szenvedett, mint még soha. Úgy döntöttek, hogy azonnal megműtik, a felépülése pedig nagyon nehéz volt. De legalább most már mindketten biztonságban vannak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló