Az anyuka észrevesz valami furcsát a gyermeke ágyában – meglepődik azon, amit talál

macska

Lisa Miller mindig is úgy gondolta, hogy az otthona nem lehet úgy az igazi, ha nem élnek benne macskák. Már voltak macskái, Jada és Sochi, amikor 2021-ben örökbe fogadta Lilyt. Nem telt el sok időbe, mire Lily a ház úrnője lett. Hamarosan azonban Lisa otthona egy új taggal bővült; Lisa ugyanis babát várt, ami miatt boldogabb volt, mint valaha.

Lisa boldogsága azonban nem volt felhőtlen. Aggódott, hiszen nem tudta, Lily hogyan fog reagálni, hiszen addig ő volt a középpontban.

macska

Terhessége alatt Lily, Jada és Sochi mindvégig Lisa mellett voltak. Együtt sikerült leküzdeniük minden nehézséget, és végül találkoztak a legszebb pillanattal, amit minden anya szeretne átélni az életében.

Amikor a kisbaba megszületett, Lily boldog volt. Ugyanakkor a féltékenység mindig ott volt, amikor Lisa ölelgette a kisbabát. Szerencsére Lisa ezt hamar észrevette, és azonnal tudta, mit kell tennie.

Lisa tudta, hogy Lily kedvence az volt, hogy gazdája ölében aludt el, miközben a baba, maga is ott szundikált.

macska

Egy nap azonban Lisa úgy döntött, hogy egy kis szünetet ad Lucynak, ezért úgy döntött, hogy a kisbabát a szobában rakja le aludni. Természetesen egy felelősségteljes anyuka semmit sem bízott a véletlenre, ezért mindig volt mellette egy babafigyelő.

Egyszer azonban, amikor ránézett a monitorra, Lisa döbbenten ugrott fel, amikor egy ismerős szürke csomót látott a kiságyban.

macska

Ugyanebben a pillanatban Lisának azonnal eszébe jutott, hogy berohan a szobába, és kiemeli Lilyt az ágyból. De gyorsan meggondolta magát.

Látta, hogy a kis cica és a baba békésen alszik egymás mellett, és ez boldogság volt számára. Ami teljesen megfogta, az az volt, amikor a kisbaba felébredt, és nagy örömmel látta, hogy a nagytestvére összegömbölyödve szundikál mellette.

Ez volt a fordulópont ebben a csodálatos kapcsolatban. Lily azóta a legjobb nővér lett, és nem is lehetne boldogabb az új szerepében.

macska


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló