Bántalmazott vemhes kutya elszökött a gazdájától és úgy döntött, máshol keres otthont a kicsinyeinek

vemheskutya

Sukha egy leendő anyakutya, akinek nagyon sötét múltja van. Amikor vemhes lett, Sukha gazdája nem akart ennyi kölyökről gondoskodni, ezért bántalmazták, elhanyagolták és még éheztették is.

Félelemben töltötte napjait, nem tudta, mit tesz vele legközelebb a gazdája, és nem tudta, hogyan fogja felnevelni a kicsinyeit ilyen körülmények között. Egy nap úgy döntött, hogy nem tűri tovább ezt a bántalmazást, ezért elszökött, hogy biztonságos helyet találjon, ahol világra hozhatja alomját.

vemheskutya

Sukha, akinek még mindig kötél volt a nyakában, olyan messzire futott a gazdájától, amennyire csak tudott. De mivel ilyen állapotban volt, rendkívül kimerült, és összeesett az út szélén.

Szerencsére egy kedves ember rátalált, és miután közelebbről megnézte, megdöbbentő felfedezést tett. Sukha vajúdni kezdett! Gyorsan beültették az autójukba, és elszállították az állatorvoshoz, ahol megfelelően ellátták.

Nem sokkal később Sukha életet adott 12 aranyos kiskutyának.  Az állatklinikán mindenki nagyon büszke volt erre a bátor mamára, és mindent megtettek, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék a számára.

Látva, hogy milyen nehéz múltja volt volt, Sukha megmentői tudták, hogy megérdemel egy második esélyt az életben, és elhatározták, hogy szerető, örök otthont találnak neki.

vemheskutya

Egyelőre, amíg a kölykei fel nem nőnek, ez a bátor anyuka a megmentőinek gondjaira bízza magát, ahol mindent megkap, amire szüksége van.

De biztosak vagyunk benne, hogy amikor eljön az ideje, ő és a kölykei is egy szerető család részévé válnak, akik szeretni és imádni fogják őt, ahogyan megérdemli.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló