Csinálja bármelyiket is az 5 dolog közül a kutyád? Ha igen az azt jelenti, hogy nagyon szeret!

Csinálja bármelyiket is az 5 dolog közül a kutyád

Honnan tudhatod biztosra, hogy a kutyád szeret téged? Vannak erre utaló jelek, de abban soha sem lehetünk teljes mértékig biztosak, hogy játszódik le kedvenceink fejében. Néha úgy tűnik, hogy tökéletesen szót értünk velük, máskor pedig a viselkedésük teljesen megmagyarázhatatlan.

Tehát miből is tudhatjuk, hogy a kutyánk valóban szeret minket? Nézd meg ezt a listát és utána Te is rá fogsz jönni.

Csinálja bármelyiket is az 5 dolog közül a kutyád

Nyalogatja az arcodat

Sokak számára ez undorítónak tűnhet, de a kutyák számára ez természetes. Náluk ez az intimitás jele, ami csak akkor következik be, ha erős kötődést érez irántad.

Ott van melletted ha beteg, vagy sérült vagy.

Csinálja bármelyiket is az 5 dolog közül a kutyád

Ilyenkor mindig ott legyeskedik körülötted és megpróbál rólad gondoskodni. A nyalogatás is egy olyan viselkedés, amivel a szeretetüket és a törődésüket fejezik ki. Ezt a szokást még a farkasoktól örökölték, akik gyakran nyalogatják egymás sebeit.

Megosztja veled a játékait.

Ha kedvenced szívesen játszik veled és megosztja a játékait, akkor biztos lehetsz hogy szeret téged. A megosztás a szeretet egyik legjobb kimutatása.

Odabújik evés után.

Csinálja bármelyiket is az 5 dolog közül a kutyád

A kutyák számára az étkezés az egyik legfontosabb dolog, így ha után odabújik hozzád, akkor a prioritás szerint jó helyen állsz a szívében. A második hely az étel után elég jó, nem? 🙂

Követ téged.

Ha a ház összes helyiségébe követ téged, akkor csak próbál együtt maradni a gazdival. Csinálhatsz akármit, a kedvenced annyira szeret, hogy mindig melletted akar lenni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló