Egy elárvult kengurunak ölelésre volt szüksége, ezért a mackójához fordult

ölelés

Sajnos nem ritka, hogy a bébi kenguruk, különféle okok miatt árvákká válnak. A szárazság, a sok tűzeset és sokszor járműbalesetek is mind hozzájárulnak egy anya halálához.

Ausztráliában azonban szerencsére létezik egy mentőszervezet, akik a vadon élő árva állatokat befogadják és segítenek nekik felnőni, mielőtt szabadon engedik őket. Segítenek, hogy egészségesek legyenek, táplálják és nevelik őket addig, amíg elég idősek nem lesznek ahhoz, hogy visszatérhessenek eredeti élővilágukba.

Bár a kenguruk vadon élő állatok, a kapcsolatigényük hasonló az emberekéhez. Szeretik ha gondozóik bepólyálják őket és a sok szeretetet se utasítják vissza.

ölelés

Így az egyáltalán nem meglepő, hogy az édes Doodlebug mackójához bújik, amikor magányos, hiszen rengeteg vigaszt kap tőle. Az emberek mindent megtesznek, hogy vigasztalják a kis árvákat, ezért nagyon örülnek annak, ha ebben egy mackó is részt vehet.

Reméljük, tetszeni fog ez az imádnivaló videó. Bár szomorú, hogy ez a kis kenguru elvesztette az anyját, de azt azonban megmutatja, hogy a vadon élő állatoknak is hatalmas szükségük van szeretetre, ölelésre és vigasztalásra.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló