Egy idős házaspár és kutyája beszorult a víz alá süllyedt autóba; elképesztő videó a mentésről

hős

A mexikói Nuevo Léon városa a nyáron a természeti katasztrófák veszélye miatt szenvedett. A városban eleredt az eső, ami a rendkívül száraz talajt hamar elárasztotta és pillanatokon belül árvíz keletkezett. Egy idős házaspár épp úton volt, amikor elárasztotta őket a víz, és már nem bírtak kiszabadulni az autóból. Szeretett kutyájukkal bent ragadtak.

Életük nagy veszélyben volt és gyors segítségre volt szükség. Szerencsére szomszédjuk Chuy, aki szemtanúja volt a jelenetnek, nem nézte őket tétlenül.

hős

A férfi egy láncot magára kötött, hogy ne sodorja el a víz, kalapácsot vett a kezébe, majd gondolkodás nélkül a jármű felé indult azzal a céllal, hogy betöri az ablakot. Többszöri próbálkozás után végül sikerült betörnie azt.

Ezalatt a víz már elérte az ablak felső részét. Chuy sietve kimentette a kiskutyát, amelyet egy másik, segíteni akaró emberre bízott. A 2 nyugdíjast aztán egymás után kimentették. Chuy a hátán vitte biztonságba az idős asszonyt, majd visszatért, hogy felvegye férjét, aki még bent volt a kocsiban.

@aureliorubioar inundación, se quedó el carro y vean lo que pasó 😥😥#lluviasfuertes #rescate #impresionantenaturaleza @Marty Gutierrez #heroesincapa #valientespresentes #fyp #viral #aureliorubio #nuevorigen ♬ Titanic – Orquesta Musica Maravillosa


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló