Egy kóbor kölyökkutya egy nő autója után szalad, hogy segítséget kérjen tőle

segítségetkér

Stacy Batson munka után mindig a szokásos úton vezetett hazafelé, ám ezen a napon valami meglepő történt vele, ugyanis egyáltalán nem gondolta volna, hogy a napja állatmentéssel ér véget. Egy kiskutya kiszaladt az út széli fák közül és addig rohant a nő autója után, amíg ő meg nem állt.

A nő megállt az autóval, és úgy gondolta, hogy a kutya éhes lehet, és ezért üldözte. Ám a kutyus nem ment hozzá közelebb, inkább azt akarta, hogy kövesse. Az apró és törékeny kóbor kutya elindult célirányosan, Batson pedig sétált utána. Mikor odaértek, kiderült, hogy a kutya egy másik kutya miatt kért segítséget, aki a testvére volt.

segítségetkér

A segítséget kérő kutyus nagyon barátságos és vidám volt, a másik kutyus azonban még nem bízott meg a nőben, így testvérére támaszkodott bizalomért, de azért ő is nagyon kedves volt a nőhöz.

Miután Batson odaadta neki az ebédjét, a kutyák kezdtek megbízni benne, így már megszagolták a nő kezét. Batsonnak fogalma sem volt, hogy mióta lehettek egyedül, de abban biztos volt, hogy nem hagyhatta ott őket, segíteni akart rajtuk.

segítségetkér

Így segítségül hívta az állatmentőket, akik elvitték őt az állatorvoshoz kivizsgálásra.

Miután egy állatorvostól mindent megtudtak, mindkét kölyköt – akik a Burger és Sketti nevet kapták – egy nevelőotthonban ápolják, amíg örök otthonra nem találnak együtt. És bár Batson kezdeti felfedezése után nem vett részt közvetlenül a gondozásukban, gyakran ellenőrzi őket a közösségi médián keresztül, és megnézi, mi lehet velük a megmentés óta.

Míg a kölykök eleinte féltek az emberektől, most már bárkiben képesek megbízni és puszikat osztogatni.

“A kölykök jól vannak” – mondta Batson. „Izgalommal tölt el, hogy egy ilyen apró kedves gesztus oly sokakat elért és megérintett.”

@batson1236♬ MELANCHOLY – White Cherry


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló