Egy kölyökkutya szívszorító sikolya, miután megmentője közelebb akar menni hozzá – videó

sikoly

Egy család a kis bulldog keverék kiskutyát a házuk teraszán találta összegömbölyödve, akik ezért azonnal a helyi állatmentő egyesülethez fordultak segítségért.

“Hívást kaptunk, hogy egy kis kutya jelent meg valakinek a teraszán” – írta a Stray Rescue of St. Louis egy Facebook-bejegyzésben. “Azt hitték, megsérült, mert nem állt fel.”

Amikor Donna Lochmann, az állatmentő főtiszt megérkezett a helyszínre, a kutya rámordult, ahogy közeledett. Amikor Donna egy hirtelen mozdulatot tett, a kiskutya szívszorítóan sikoltozni kezdett, annyira megijedt.

Donna azonban nem mondott le róla, továbbra is közeledett, majd finomságokat dobált neki és kedves, lágy hangos beszélt hozzá. Végül amikor elég közel ért hozzá, a nyakára tudott akasztani egy pórázt és az autóhoz vezette.

sikoly

Ahogy kezdte felismerni, hogy biztonságban van, a kiskutya, akit Babbitnak neveztek el, még jobban megnyugodott. Mire megérkeztek a menhelyre, annyira megkönnyebbült, hogy elaludt megmentői ölében. Amikor felébredt, megfürdették, és Babbit boldognak érezte magát. Szerencsére Babbit gyorsan talált egy ideiglenescsaládot, ahol csatlakozott egy másik kutyushoz, aki nagyon hasonlít rá.

sikoly

Reméljük,  hogy Babbit hamarosan talál egy családot, aki örökre vigyázni fog rá!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló