Egy leendő vakvezető kutya a tükörképével játszva megmelengeti az emberek szívét – videó

táncoskutya

A Fly Dance Fitness stúdió falai mögött tánc- és fitneszórákat tartanak őrült hangulatban! Azonban nem az emberek az egyetlenek, akik imádnak itt lenni.

A TikTokon augusztus elején közzétett videóban a sportolók bemutatták új társukat: Igort, egy imádnivaló kiskutyát, aki egy imádnivaló fekete kiskutya. A Paul Russell, Lil Boo Thang zenéjével tarkított klipben szemlélhetjük a kis négylábút, amint a tükörképével játszik. Izgatottan és boldogan, játékosan felpattan, miközben csóválja a farkát. Nem kétséges: ez a fiatal kutya már tökéletesen megbirkózik a táncművészettel!

Egy másik videóból megtudjuk, hogy Igort a stúdió igazgatója nevelte fel a Southeastern Vakvezető Kutyák szervezetével együttműködve, hogy vakvezető kutyává váljon. Ha készen áll, a kutyus egy látássérült ember, egy veterán vagy esetleg egy gyerek életét fogja megkönnyíteni.

@flydancefitness Self love is the best love! 🥹🐾 Igor is the new addition to the Fly Dance Fitness family. He’s already crushing the choreography and checking himself out in the mirror. This was just so cute we had to share, guys! 🐾 #selfcarepuppy #beyourownbestfriendfirst #seflovefirst ♬ LIL BOO THANG unreleased but im working on it – Paul Russell


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló