Elhagyott és magányos kiskutya kenyeret kínál az embereknek a megmentés reményében

önzetlenkutyus

Rachael, a dél-afrikai Sidewalk Specials munkatársa nemrég megmentett egy éhező kis kóbor kiskutyát, aki egy szelet kenyeret kínált neki. Sajnos szegény állat sovány volt és magányos. Az aranyos kicsi azonban a farkát csóválta, és nagyon örült, hogy megtalálta egy mentőcsapat.

Bár a kiskutya éhes volt, mégis meg akarta osztani a kenyérszeletét. Rachael tudta, hogy épp itt az ideje, hogy őt is megmentsék. Szegény kiskutya majdnem egy hete élt félve és egyedül.

önzetlenkutyus

Abszolút pozitív hozzáállása tartotta őt életben. A kölyökkutya az első éjszakát az állatorvosnál töltötte, majd másnap megkapta az engedélyt a nevelőszülőkhöz. Így a kicsi egy hétig nevelőcsaládnál volt, mielőtt örökbe fogadták.

Freya 9 hetes korában örökbe fogadta a kiskutyát. Úgy döntött, hogy Gunnarnak nevezi el. Az aranyos állatnak most volt egy szerető családja, akik előtt azonnal megnyílt amint megérkezett.

önzetlenkutyus

Úgy érezte, nagyon hálás Freyának, amiért örökbe fogadta és gondoskodott róla. Gunnar valószínűleg még soha futkározott a fűben és játszott önfeledten. De nagyon kíváncsi volt mindenre, és szeretett volna új dolgokat kipróbálni.

Amikor először elmentek egy strandra, lyukakat ásott és addig futott, ameddig csak lehetett. Állandó rutinja volt: fuss, szagolj, és labdával vagy kővel térj vissza.

önzetlenkutyus

Keresett egy megfelelő kavicsot és elhozta Freyának, mintha neki ajándékozná. Gunnar határozottan a gazdija kis rocksztárja volt. Miután Gunnar gazdája elkezdett kutyákat nevelni, örült, hogy játszó haverjai vannak. Természetétől fogva barátságos és érdeklődő volt. Mindig körbevezette őket. Még azután is, hogy felnőtt, boldog kis teremtés volt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló