Emberségből jeles: Kizárólag háromlábú kutyákat fogad örökbe ez a pár

háromlábú kutyákat fogad örökbe

Amikor a legleső háromlábú kutyát fogadta örökbe az ifjú pár még nem gondolták, hogy mennyire meg fog változni az életük. A kis Casey három lábbal jött a világra, így a gazdáinak nem kellett – beadták őt egy menhelyre. Itt talált rá a fiatal pár a kutyusra, akik így tartják őt tökéletesnek, ezért azonnal örökbe fogadták. Azt vallják, hogy Casey volt a kapcsolatuk összetartó ereje, ha ő nem lenne most ők se lennének így itt.


A pár annyira magával ragadta Casey jelleme, hogy magukhoz fogadta még egy négylábút, akinek szintén három lába van. A sors sajnos úgy hozta, hogy a kis Casey meghalt és nem tudták, hogy fogadjanak-e be egy új kutyát. Ekkor derült ki, hogy Casey-nek van egy tesója, aki szintén 3 lábbal született. Az állatnak sürgősen otthonra volt szüksége és a pár egy percig sem habozott: azonnal örökbe fogadták és elnevezték őt Chance-nek. A neve magyarul esélyt jelent.

A kis Chance kisértetisesen hasonlít testvérére, de azóta már nem ő a legújabb családtag: egy harmadik kutya is érkezett a családba és nem is kell mondanunk hány lábbal, az pedig csak hab a tortán, hogy a negyedik eb is úton van.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló