A házaspár arra ébred fel, hogy egy idegen kutya fekszik mellettük az ágyban

ismeretlenkutya

Egy állat tulajdonosnak talán a legcsodálatosabb érzés az, hogyha együtt alszik kedvencével, hiszen nagyon megnyugtatja a kutyát és a gazdit is az együtt töltött pihenés.

Így történt ez a történetünk szereplőivel is, csak ebben az esetben a kutya nem az övéké volt.

Egy tavaszi napon Julie Johnson és férje Jimmy valami olyasmire ébredt amire soha nem számított, hiszen egy nagy barna kutyus aludt mellettük az ágyban, akit előtte még sosem láttak. Mivel a házaspárnak van még 3 kutyája akik néha velük alszanak, így nem is gondolták, hogy egy idegen kutyus fekszik ott.

ismeretlenkutya

“A férjem azt kérdezte : Julie, kinek a kutyája ez? Megfordultam és csak bámultuk egymást a kutyával majd mondtam, hogy fogalmam sincs, de ez nem a mi kutyánk.” – mesélte Julie.

ismeretlenkutya

Az négylábú látogató nagyon meglepte a házaspárt, de ő csak szeretetre vágyott, ezért a pár nem tudott neki ellenállni.

Amíg a házaspár a kialakult helyzeten gondolkozott, addig az idegen kutya folytatta tovább a pihenőjét, Jimmy pedig ezután csatlakozott a kutyához, mintha a sajátja lenne.

ismeretlenkutya

Bármilyen aranyos is volt, azért érdekelte őket, hogy vajon kié lehet a kutyus, ezért a történetet megosztották a közösségi oldalakon, hátha megtalálják a gazdit.

Hamarosan megkereste őket a kutya aggódó gazdája, aki néhány kilométerrel arrébb lakik. Elmondta, hogy a kutyát Nala-nak hívják és úton van, hogy visszaszerezze szeretett kutyusát. Kiderült, hogy a tegnapi vihar megijesztette őt séta közben, ami miatt elszaladt és a vihar miatt nem tudott hazatalálni, ezért Nala idegeneknél keresett menedéket.

ismeretlenkutya

Szerencsére Nala újra visszakerült a családjához, de a kutya  meglepetésszerű látogatása több lett mint egy vicces történet, ugyanis a két család összebarátkozott, így gyakran találkoznak, hogy együtt sétáltassák a kutyájukat és nevessenek újra ezen a fantasztikus és nem mindennapi történeten.

ismeretlenkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló