Imádnivaló pillanat, amikor az oroszlánfóka puszit küld az őt figyelő kutyának – videó

oroszlánfóka

A közösségi oldalak tele vannak kutyákról készült videókkal és fotókkal a világ minden tájáról. Négylábú barátaink a tiszta hétköznapok pillanataiban és egészen szokatlan helyzetekben is megörökíthetők. Egy biztos: hihetetlen cukiságukkal mindig meg tudnak minket lepni. A ma látható videóban egy Golden retriever látható, aki váratlanul szenvedélyes “csókot” kap egy állatkerti állattól.

oroszlánfóka

A fogyatékkal élőknek segítő kutyákat arra tanítják, hogy minden nyilvános helyet meglátogassanak, így Anne először vitte el kutyáját az állatkertbe. A kutyael sem tudta képzelni, hogy létezhetnek ilyen szokatlan külsejű állatok a világon. Ami leginkább felkeltette a figyelmét, az a vízi állatok voltak. Konkrétan volt egy állat, aki a kutyát látva igazán vidáman reagált: az oroszlánfóka.

@annie.c803 Took my service dog to the zoo for the first time and the sea lion wanted to blow her a kiss 🥰 #sealion #servicedog #goldenretriever #omahadoorlyzoo ♬ original sound – Annie

A kutya, látva, hogy a tartályon kívül egy másik állat figyeli, odalépett, hogy közelebbről “megfigyelje”. Az oroszlánfóka hirtelen, anélkül, hogy bárki is számított volna rá, közelebb úszott a kutyához, és puszit küldött neki. A kutya a csodálkozás legkisebb jelét sem adta, ellenkezőleg, úgy tűnik, értékelte a gesztust.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló