Imádnivaló videó készült az apaoroszlán és kölyke első találkozásáról

Imádnivaló videó készült az apaoroszlán és kölyke első találkozásáról

A denveri állatkert osztotta meg a videót, ami aztán villámgyorsan terjedt szét az interneten.

A poszt szerint a kisoroszlán július 25-én látta meg a napvilágot, és születése óta csakis az anyjával, Neliah-val volt. Mikor már minden rendben ment, találkozhatott az apukájával is. Mikor a két generáció először megpillantja egymást, az a pillanat varázslatos!

Imádnivaló videó készült az apaoroszlán és kölyke első találkozásáról

Ahogy a videón láthatod, a kisoroszlán éppen nagy játékban volt, mikor apukája, Tobias megjelent. A hatalmas oroszlán reakciója a kicsinyére, ahogy lehajolt hozzá, hogy megnézze, elvarázsolta az internet népét. Rengetegen dicsérték az apukát szelíd viselkedése miatt. 

“Az elmúlt pár hónapot az anyukájával (Neliah), az apukájával (Tobias) és a féltestvérével (Kamara) töltötte, hogy kialakuljon köztük a kötődés. Egyelőre a nyilvánosságtól elzártan, de hamarosan a látogatóknak is megmutatjuk.” – mesélte Jake Kubié, az állatkert igazgatója. “Ő éppen olyan, amilyennek egy oroszlánkölyköt gondolunk: játékos, kíváncsi és tele van energiával!”

“Mindenki nagyon izgatott és nagyon várja már, hogy megnézhesse a kisoroszlánt, ha végre nyilvánosan is bemutatásra kerül.” – mondta az igazgató. 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló