Jessicát, a vízilovat még baba korában mentették meg, de ma is visszatér hálálkodni (videó)

Miután Jessicát, az imádnivaló vízilovat baba korában megmentették, teljesen megváltozott az élete. Egy áradás pillanatok alatt elsodorta, így teljesen egyedül maradt, elszakadva az anyjától. A vízilovat a Blyde-folyó partján találták meg, a köldökzsinórja pedig még mindig rajta volt. Szegény kisállat nagyon gyenge volt, felállni sem tudott. Szerencsére egy férfi észrevette és azonnal segítséget hívott.

vizilo

Már 18 éve annak, hogy Jessicát megmentették. Sajnos az anyját azóta se sikerült megtalálniuk. Kezdetben csak 16 kg volt, majd az emberek gondoskodásának köszönhetően elérte az 1400 kg-t. Miután egészséges lett és készen állt rá, visszatért a természetes élőhelyére.

Bár Jessicát elengedték, ő mégis a közelben maradt és mindennap örömmel találkozik szeretett megmentőivel. Jessicának már van saját családja, de továbbra is nagyon hálás azért, amit érte tettek.

vizilo

Imádja az embereket és minden alkalommal, amikor új emberekkel találkozik hagyja magát simogatni, és mindenki nyugodtan etetheti. Óriási mérete ellenére soha senkivel szemben nem mutatta agresszió jeleit. Szeretettel teli környezetben nőtt fel. Jessica gyakorlatilag igazi sztár lett.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló