Két fiú észrevesz egy csapdába esett kutyát egy elárasztott utca szélén; a veszély ellenére segítenek rajta

bátorság

Egy különösen megrendítő és inspiráló jelenet bontakozott ki Indiában, amelyben 2 együttérző és bátor fiú, valamint egy nagy nehézségekkel küzdő kutya vesz részt. Dhanalu Vamshi, az Instagramon, rendszeresen részt vesz a városában zajló humanitárius műveletekben, hajléktalanokon, árvákon és veszélyben lévő állatokon segítve.

Egy rendkívül veszélyes helyzetbe került kutya jelenik meg egy videóban, amelyet Dhanalu Vamshi osztott meg a közösségi oldalon.

bátorság

Látjuk, hogy a szóban forgó kutya egy fal hasadékában talált menedéket, miközben a rémült kutyus alatt teljes sebességgel csapkodnak a hullámok. Az utat teljesen elöntötte a víz. Valóságos özönvíz futott, erős árammal, miközben a négylábú azon töprengett, hogyan tudna kijutni belőle.

Szerencsére megérkezett a segítség. A fiatal srácok sem sisakot, sem mentőmellényt nem viseltek, hanem egyszerű pólót és rövidnadrágot. A két fiatal fiú felismerte a kutya szenvedését, és úgy döntött, hogy intézkednek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dhanalu vamshi (@arya_vamshi17) által megosztott bejegyzés

Átkeltek az elárasztott sikátoron, majd simogatással próbálták megnyugtatni. Egyikük ezután a karjába vette a kutyát, barátja pedig visszasegítette, miközben a háborgó víz minden lépést megnehezített. Az állat megmentésére elszánt pár elérte célját. A kutyát száraz és biztonságos helyre vitték.

bátorság


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló