Full extrás, medencés játszótérrel lepte meg kutyusait ez a gazdi

fullextráskutyaház

Tessa, Bruno, Cooper és Mia talán a legszerencsésebb kutyák egyike, ugyanis gazdijuk minden megtesz azért, hogy kutyái jól szórakozzanak, hiszen egy vidámparkot épített nekik a hátsó kertben. Aaron Franks teljes mértékben megérdemelné a legkreatívabb gazdinak járó kitüntetést, ugyanis elképesztő, amit ő épített a két kezével a kedvenceinek.

fullextráskutyaház

A négy kutya Pennsylvániában él gazdijukkal, Aaronnal. Annak ellenére, hogy semmilyen tapasztalata nem volt építkezésben, Frank egyedül végzett a hihetetlen projektjével a hátsó udvarban, kizárólag a kutyái örömére.

Aaron két évvel ezelőtt arra szentelte az udvarát, hogy háromszintes játszóházzá alakítsa kedvencei számára. Medencével, lámpákkal és rengeteg hellyel lepte meg őket, csak azért, hogy kutyái jókat játszhassanak és pihenjenek.

fullextráskutyaház

“Három szint van.”- kezdi az eligazítást Aaron. “A legfelső szint az én fedélzetem. Lemennek a rámpán, ott található a második szint, ahol le tudnak pihenni és ki tudnak leskelődni az ablakon. Ott is található egy lépcső, ami levisz az alsó szintre, ahol a medence található, ahol még van egy kis hangulatos hely a kutyák számára.”

fullextráskutyaház

Ha nem úszással vagy pihenéssel foglalkoznak, akkor kötélhintákkal is tudnak játszani.

fullextráskutyaház

Szerencsére a játszótér sikert aratott, a kutyái nagyon szeretnek itt lenni.

fullextráskutyaház

Ha pedig eljön az éjszaka, az egész hely fényben pompázik.

fullextráskutyaház

Sok időt, munkát és pénzt igényelt, de Aaron számára megérte, csakhogy boldoggá tegye kutyáit.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló