Hiába nőtt már fel, még mindig a testvérén alszik a kutyus

még mindig a testvérén alszik a kutyus

Frannie és Trixi teljes mértékben meghódította az internetet. A két kutyus történetét már több millióan látták szerte a világhálón, ami tökéletes példa arra, hogy kedvenceink mennyire nincsenek tisztában a méreteikkel. Frannie a nagytesó tárt mancsokkal várta, hogy kistestvére a világra jöjjön, aki kapva kapott az alkalmon és születése óta el se mozdul nővére mellől.

A nővérek a legelső napotól kezdve elválaszthatatlanok

még mindig a testvérén alszik a kutyus

Mikor Trixi megszületett, egyből összemelegedtek és már az első este egymáson aludtak. A gazdi szerint ez a két kutya kapcsolatának az alapköve, ami megrendíthetetlen már évek óta.

még mindig a testvérén alszik a kutyus

Szinte mindent együtt csinálnak a testvérek, a postás megugatásától egészen a kandalló előtti szunyálásig.

még mindig a testvérén alszik a kutyus

Trixi idő közben felnőtt és még túl is szárnyalta testvérét, de a régi szokása nem tűnt el: még mindig a nővérén szokott aludni.

még mindig a testvérén alszik a kutyus

Hiába nőtt már meg a kutyus, ő tudomást se vesz a dolgokról és ugyan úgy kényelembe helyezi magát testvéré, mint kiskorában.

Frannie ezt egyáltalán nem bánja (igaz választása se sok lehet) és türelmesen szolgálja ki tesóját a legjobb párna szerepében.

Egyébként teljesen megoszokott dolog, hogy a kutyák nem a méretükhöz illően viselkednek. Számtalan olyan kutyust láttunk már, aki hatalmas termete ellenére a gazdi ölébe ugrik.

Egyes kutatások szerint kedvenceink igen is tisztában vannak a méreteikkel, viszont a tapasztalataik és a megszokásaik sokkal erősebb befolyással vannak a viselkedésükre.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló