Megrendítő videó egy önkéntes kísérletéről, hogy visszaszerezze egy kutya bizalmát – videó

félénk

A Kansas Cityben, a KC Pet Project menhelyen dolgozó Katie Grissum egyszerre volt elragadtatva és szomorú is, hogy újra láthatja Sashát. Örült, mert imádta ezt a kutyát, akiről örökbefogadása előtt gondoskodott, és szomorú, mert örökbefogadója éppen most hozta vissza.

Előző gazdája megbetegedett, és már nem tudta ellátni a kutyát. Szegény Sasha, aki már korábban is nagyon félénk volt, most csalódott és lehangolt volt. Katie Grissum mindenáron vissza akarta nyerni önbizalmát és kihozni az elszigeteltségből, de tisztában volt a feladat nehézségével.

félénk

Úgy tűnt, semmi sem tudta feldobni Sasha hangulatát. Határozottan nem volt hajlandó elhagyni az ágyát és a kennelje sarkát. Lehajtotta a fejét, és félrenézett a legkisebb közeledési kísérletre.

Már a kedvenc csemegéje, a virsli darabok sem keltették fel az érdeklődését. Katie Grissum azonban türelmes és határozott volt. Kedvenc eledelét egyre távolabbra tette, hogy mozgásra ösztönözze a kutyát.

@katie.and.the.snoots Sasha is back at the shelter. Her owner has some unexpected health issues that forced them to surrender this shy girl. I’m happy to see her again but I am also sad to see her back. She needs someone that will be patient with her and help her gain confidence. #animalshelter #shelterdog #shydog #scareddog #animalshelterworker #shelterworker #shelterlife #shelterdogs #shelterdogsoftiktok #shelterdogsrock #shelterdogsneedlove ♬ When I Look At You (Instrumental) – BLVKSHP

Egy másik, másnap közzétett bejegyzésben Katie Grissum beszámolt Sasha apró előrehaladásáról. Ott elmagyarázta, hogy megváltoztatta a módszerét; ahelyett, hogy a kutyával szemben ült volna, úgy döntött, hogy leül mellé. Ezután várt néhány percet, mielőtt megpróbálta megsimogatni.

Sasha egyáltalán nem ellenkezett; úgy tűnt, még a simogatást is értékeli. Ezzel az apró dologgal ismét reménykedni kezdtek. Katia Grissumnak sajnos el kell hagynia Kansas Cityt, de azt mondja, hogy új szerető családot fog keresni Sashanak, mielőtt elmegy.

@katie.and.the.snoots A little bit more progress with Sasha #animalshelter #shelterdog #shydog #scareddog #animalshelterworker #shelterworker #shelterlife #shelterdogs #shelterdogsoftiktok #shelterdogsrock ♬ Relaxing lofi music(1014185) – Akase


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló