A nő végre filmre veszi a “titokzatos” szeretőt, aki virágokat hoz neki, de egyáltalán nem erre számított

hódolómacska

Úgy tűnik Rosie-nak van egy titkos hódolója, hiszen a háza verandája, mindig tele van virágszirmokkal. Azonban egy kis nyomozás után kiderült, hogy a hódoló nem az akinek gondolta…

hódolómacska

Rosie először azt hitte, hogy a szél fújja a virágszirmokat a teraszára, azonban egy nap teljesen ledöbbent, mikor meglátta az elkövetőt. Rosei éppen vacsorát főzött amikor látta, hogy az elkövető virággal a szájában ugrik a ház verandájára.

hódolómacska

hódolómacska

Kiderült, hogy a titkos hódoló nem mást, mint a szomszéd macska, Willow.

Az aranyos macska virágot hozott Rosie-nak ajándéka,  hiszen gyakran kapott a nőtől pár jutalom falatot és a házába is sokszor beengedi. Szerencsére Rosie-nak sikerült megörökítenie Willow roppant édes cselekedetét.

hódolómacska

Rosie egyébként akkor találkozott először Willow-val amikor mostani házába költözött, hiszen Willow ott aludt a nő ágyában, mintha csak a sajátja lenne. Valahányszor be volt csukva az ajtó nála, Willow az ajtó előtt ült és addig nyávogott míg be nem engedte.

Nagy valószínűséggel Willow minden szomszéddal ezt tette, hiszen sokan macskaeledelt raknak ki a házuk elé vagy pedig kartondobozt, hogy abban pihenjen. Willow nagyon szereti a szomszédai figyelmét.

hódolómacska

Most Rosie háza Willow második otthona, a nő kanapéja pedig a kedvenc helye.

hódolómacska

Itt látható a titkos hódoló akció közben: 

Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló