17 bizonyíték, hogy kedvenceink még a legkeményebb férfiak szívét is elnyerhetik

Vannak, akik szeretik a háziállatokat, míg másokat, különösen a férfiakat, egyszerűen nem érdeklik. “Nemet” mondanak egy házi kedvencre a házban és számukra ez nem alku tárgya. Azonban minden megváltozott, miután megláttak néhány bolyhos mancsot a házukban. Kiderült, hogy ezek a kemény apák és férjek voltak az elsők, akik beleszerettek ezekbe a szőrös barátokba. Elkezdenek velük egy ágyban aludni és egész nap hozzájuk bújnak. Sőt, legjobb barátok lettek.

Hiszünk abban, hogy a házi kedvencek bárki szívét elnyerhetik, még a legkeményebb férfiakét is és ez a 17 fotó ezt bizonyítja.

1. “Egy kutya csak útban lesz, rá fogok lépni.- mondta a férjem.”

keményférfiak

2. “Határozottan ellenezte, hogy legyen egy szőrtelen macskánk. Azóta megtalálták a legjobb módját a kapcsolatteremtésnek.”

keményférfiak

3. “Bármennyire is könyörögtem, apám soha nem engedte, hogy legyen egy kisállatom, amikor fiatalabb voltam. Most ő húzza a macskámat egy dobozban (amit Cica Expressznek nevezett el), miközben vonatzajokat hallat és úgy nevet, mint egy gyerek.”

keményférfiak

4. “Apukám: “Ha megtartjuk, nem mehet fel a kanapéra és nem akarom meglátni a közelemben!” Apukám néhány nap múlva a macskának: “Arrébb toljuk a párnát, hogy több hely legyen neked! Kényelmesen elférsz? Olvassunk együtt!”

keményférfiak

5. “Három évbe telt meggyőzni őt, mivel ő jobban szereti a macskákat. Végül beleegyezett, azzal a feltétellel, hogy a kutya nem mehet fel az ágyra. Mostanában minden reggel erre ébredek.”

keményférfiak

6. “Még mindig nem vallja be, hogy szereti a macskákat.”

keményférfiak

7. “Én macskás vagyok.” – mondta. Most pedig: “Hol van Penny? Pennyre van szükségem! Nem tudok aludni a kutyusom nélkül!”

keményférfiak

8. “Soha nem kell nekünk macska!” – mondta a férjem.”

keményférfiak

9. “Soha nem akart háziállatot meglátni a házban, most pedig mindig összeöltöznek.”

keményférfiak


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló