Az apró kutyát gazdája egy szeméttelepen lévő gumihoz kötötte, majd magára hagyta étel és víz nélkül

gumihozkötve

Ez a kis kutya elszenvedte azt, amit a pokol fájdalmainak nevezhetünk. Kegyetlenül magára hagyták egy szemétlerakóban, egy nehéz gumiabroncshoz kötözve, kis mérete miatt pedig mozdulni sem bírt. A kislány kutyus napok óta ott volt, nem evett és nem ivott, és az idő előrehaladtával egyre csak fogyott az ereje. Amikor az állatmentők megtalálták, a kutyus erőt vett és teljes erejéből próbált kiszabadulni, ami nagyon szívszorító pillanat volt az állatmentők számára.

A kutya a fejét próbálta kiszabadítani,  de végül már elgyengült, nem tudott stabilan állni. De rendkívüli lelkiereje nem engedte, hogy feladja. Az élethez való ragaszkodása valóban rendkívüli, és ez lehetővé tette számára, hogy küzdjön a fáradtság, az alultápláltság és az elhagyatottság ellen.

gumihozkötve

Végül megérkeztek az önkéntesek, akik rájöttek, milyen kegyetlenségnek volt kitéve a kiskutya. Meglepődtek, az évek során még soha nem voltak szemtanúi ilyen kegyetlenségnek. Amikor végre kiszabadították, a kutyus alig hitte el. Valószínűleg ez volt az első kedves gesztus, amit nagyon hosszú idő után kapott.

A két nő, aki megmentette, azonnal állatorvoshoz vitte. Sajnos sok egészségügyi problémája volt. Az orvosoknak azonnal sürgősségi műtétet kellett végezniük. Ezután megpróbáltak rendet teremteni az étrendjében. Sok napos éhezés után nagyon nehezen evett, sőt sok órán keresztül nem nyúlt semmihez.

gumihozkötve

De végül az összes munkatárs közös munkájának köszönhetően a kiskutya képes volt enni. A felépüléshez vezető út még nagyon hosszú, a testi sebek mellett jelentős traumát is le kell küzdenie ennek az édes kutyusnak. Mielőtt otthont talál, teljesen fel kell épülnie, de mindenekelőtt újra meg kell bíznia az emberekben.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló