A 8 kilós kutya több, mint 200 napot tölt otthon nélkül, mert az emberek félelmetesnek találják őt

ijesztőkutya

Mielőtt a Connecticut állambeli Branfordban található Dan Cosgrove Állatmenhelyre került, Biggie több különböző menhelyen töltötte napjait. Szomorú sorsa ellenére soha nem hiányzott belőle a remény és a lelkesedés.

Ám ahogy telt az idő, helyzete váratlan fordulatot vett.

ijesztőkutya

Néhány rövid hónap alatt Biggie az egyik legelhanyagoltabb kutyává vált – a külseje miatt. Keménynek tűnő teste és levágott fülei sok ember számára nemkívánatossá tették őt, akik bejöttek és örökbefogadandó kutyát kerestek.

A menhelyi dolgozók szerint Biggie volt az egyik olyan kutya, aki mindig előre szaladt, hogy mindenkit üdvözöljön – sajnos ezt már nem csinálja.

ijesztőkutya

Bár nagydarab fickó, mégis jobban szereti a visszafogott tevékenységeket mindenféle korosztályú emberekkel. Eddig sok gyerekkel, valamint más kutyákkal és macskákkal is találkozott már.

A menhely szerint mégis az ideális környezet Biggie számára egy olyan otthon lenne, ahol ő lehetne az egyetlen háziállat. Így lehetőséget kapna arra, hogy kipihenje magát, és nyomás nélkül vágjon bele egy új életbe. Reméljük, hogy egyszer valaki észreveszi a belső szépségét és beleszeret!

ijesztőkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló