A bántalmazott kiskutya annyira félt az emberektől, hogy még a megmentése után sem volt hajlandó senkire ránézni

bántalmazva

Mint minden kutya, Suka is bízott a gazdájában, és hitte, hogy az nem képes bántani őt. Sajnos a férfi kegyetlen és rossz ember volt, aki bántani kezdte az ártatlan kölyköt.

Egy nap egy motorkerékpárhoz kötözte, és végigvonszolta az utcán. Suka rettegett, és ettől a gyötrelmes élménytől reszketett a félelemtől. Miután gazdája elárulta és bántotta, Suka elvesztette az emberekbe vetett bizalmát.

bántalmazva

Szerencsére a kedves és együttérző emberek, akik észrevették Sukát, a segítségére siettek, és egy állatklinikára vitték.

Amióta csak megérkezett a klinikára, elrabolta a gondozói szívét, akik szeretettel és kedvességgel árasztották el. Suka annyira félt, hogy még a szemükbe sem nézett. Meg kellett tanulnia újra bízni az emberekben.

Az imádnivaló kutyus megkapta azt a gondoskodást, amire nagy szüksége volt. A klinika munkatársai megfürdették, és egy kicsit jobban érezte magát. Gyakran megölelték, és megnyugtatták, hogy most már biztonságban van.

bántalmazva

Suka fokozatosan kezdett felépülni, és egy menhelyre költözött.

A bájos kutyus megnyerő módon tudatta menhelyi barátaival, hogy bízik bennük. Mancsát a kezükbe tette, szeretetteljes pillantással a szemében.  Suka boldog és energikus kutyus lett. Szeretett játszani a játékaival.

bántalmazva

Megmentőit és a menhely munkatársait lenyűgözte a bátor kutyus, akinek sikerült maga mögött hagynia a múltját, és megtanulnia újra bízni az emberekben.

Suka készen állt arra, hogy örök otthonba menjen. A kedves kutya hamarosan csodálatos gazdikra talált, akik az első pillanattól kezdve imádták őt. Megígérték, hogy örökké szeretni és óvni fogják.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló