Az út szélén talált 5 kopasz kölyökkutya sok puszival üdvözölte megmentőit

szőrtelenkutyák

Gyönyörű, napsütéses nap volt, amikor a New Jersey állambeli Vineland egyik lakója épp arra autózott, amikor hirtelen a legszomorúbb látványt vette észre: öt kopasz, nagyon betegnek tűnő kiskutyát látott az út szélén összebújva.

Nem volt szíve csak úgy otthagyni őket, ezért azonnal kapcsolatba lépett a Vinelandban található South Jersey Regionális Állatmenhellyel, amely egy állatfelügyelőt küldött a kiskutyákért. Amikor a férfi látta, hogy milyen rossz állapotban vannak, egyenesen az állatorvoshoz vitte őket.

szőrtelenkutyák

Miután orvosi ellátást kaptak, az állatorvos megállapította, hogy rühességben, szemfertőzésben, duzzadt lábakban és nyílt sebekben szenvednek az egész testükön. Mindezek mellett rendkívül soványak voltak, ami arra utalt, hogy korábban elhanyagolták őket, és egyszerűen kidobták az utcára.

Ezután a menhelyre vitték őket, ahol az egészségügyi állapotukra való tekintettel nagy feladat várt a menhely dolgozóira és önkénteseire.

szőrtelenkutyák

Állapotuktól függetlenül ezek a kiskutyák boldognak tűntek, és sok puszit adtak megmentőiknek hálájuk jeléül, amiért ilyen gondot fordítottak rájuk.

Amikor ez a fantasztikus kutyacsalád felépült, és amikor a szőrük megnőtt, és végre úgy néztek ki, mint az igazi kutyák, úgy döntöttek, nevet adnak nekik. Super Mario karakterekről nevezték el őket: Mario, Luigi, Bowser és Peach hercegnő.

Végül ezek a kis hősök orvosilag és érzelmileg is készen álltak, és a menhely hamarosan bejelentette hivatalos Facebook-oldalán, hogy mindannyian megtalálták ötök otthonukat, és jól vannak.

szőrtelenkutyák


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló