A bántalmazott kölyökkutya annyira retteg az emberektől, hogy az érintésre is sikoltozással reagál

sikoltozik

Ez az apró kölyökkutya ugyan még nagyon fiatal, de már számtalan tragédián ment keresztül. Egy természeti katasztrófában elveszítette anyukáját, és ahelyett, hogy az emberek segítettek volna rajta, inkább bántalmazták a szegény kiskutyát. Ez a fájdalom pedig tovább fokozta a már átélt traumát.

Szerencsére akadnak olyan emberek, akik a kisebbekbe nem belerúgnak, hanem inkább segítenek rajta. Így amikor meghallották a kutyus segélykérést a romok között, odasiettek és rátaláltak az imádnivaló kölyökre. Nagyon fiatal volt, és annyira félt, hogy képtelen volt abbahagyni a sírást. Félelmében meghátrált, és eltávolodott azoktól a kezektől, amelyek segíteni akartak neki, mert attól félt, hogy újabb bántalmazáson kell keresztülmennie.

sikoltozik

Az emberek tudták, hogy ha magára hagyják, akkor azt biztosan nem élné túl, azonban a kutyus képtelen volt megbízni bennük. Később azonban sikerült kézbe venni őt és elvitték a romok közeléből. Ezután friss vizet adtak neki, amitől kicsit magabiztosabb lett és csóválni kezdte a farkát. Állatorvos vitték, ahol a félelem újra előjött és egy sarokba bújt el.

sikoltozik

Később már egyre bátrabb volt és enni és inni képes volt, majd a sarokból is előjött és kezdte felfedezni az új helyet. Úgy tűnt, hogy kezdett rájönni, hogy most már biztonságban van.  Amikor pedig már elég jól érezte magát, egy forró fürdőt is kapott, ami megszabadította a rengeteg szennyeződéstől. Miután tiszta és száraz lett imádnivaló kölyökkutyává változott.

sikoltozik

A mi szívünket teljesen megolvasztotta, és szerencsére hamarosan valaki másét is megfogja, hiszen aki örökbe fogja őt fogadni, annak biztosan tökéletes legjobb barátja lesz.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló