A bántalmazott kutya csalódott az emberekben – nem akarta, hogy bárki is segítsen rajta

összezártszáj

A világ egyes részein vannak olyan emberek, akik képesek fizetni egy kutyáért, de nem úgy, ahogy azt elképzeljük. Sajnos vannak olyan helyek, ahol a kutyákat vágóhídra viszik, hogy eladják a húsukat.

Ugyanezeken a helyeken, mielőtt feláldoznák ezeket a szegény kis állatokat, ügyelnek arra, hogy jól összekössék a szájukat, nehogy megharapják őket, ezért kábeleket vagy köteleket használnak erre a célra.

összezártszáj

Egy férfi látott meg egy kóbor kutyát a városban, akinek össze volt kötözve a szája. Amint meglátta tudta, hogy a kutya biztosan egy vágóhídról szökött meg, de annak ellenére, hogy távol van a szörnyű haláltól, még mindig szenvedett. A férfi óvatosan közeledett a kutyához, azonban a kutya megijedt és rögtön elszaladt. Félt az emberektől, teljesen elvesztette a hitét.

összezártszáj

A férfi azonban nem adta fel, 6 órányi keresgélés után rálelt a kutyára. Balboának nevezte el és azonnal egy közeli állatkórházba vitte, ahol a szája miatt antibiotikumot, fájdalomcsillapítót és intravénásan folyadékot is kapott. Végül a drótót távolították el, ami miatt hamarosan enni és inni is képes volt.

összezártszáj

Jó adag ételt kapott, és hálát adott ezért a kedvességért azzal, hogy percek alatt felfalta az egészet.

Balboa minden nap egyre jobban fejlődik. Balboa most lábadozik ebből a traumás eseményből, ha pedig készen áll, akkor örök otthont keresnek számára!

összezártszáj


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló