A bántalmazott kutya minden este felébreszti a gazdáját, hogy megköszönje, amiért örökbe fogadta

köszönet

Sajnos sok kutyával rosszul bánnak a gazdáik. Amikor rájönnek, milyen kihívást jelentenek valójában, rajtuk vezetik le a dühüket. Ezek a kutyák gyakran megsérülnek, majd a gazdáik elhagyják őket. Amikor azonban fantasztikus emberek lépnek közbe, akik úgy szeretik a kutyákat, mintha a család tagjai lennének, teljesen megváltozik az életük. Pontosan ez történt ezzel a kutyussal is, akit szörnyű múltja után végre örökbe fogadtak, ami után nem tudott elég hálásnak lenni.

Történetünk főszereplőjét Niyának hívják, aki egy nagyon kedves kutya, mégis gazdája nagyon sokszor bántotta, majd kidobta az utcára. Szerencsére a helyi állatmenhely önkéntesei rátaláltak és biztonságba vitték.

köszönet

A menhelyen töltött néhány nap után egy kedves nő, Kimberley Slown látogatta meg. Amint Kimberly meglátta a kutyát, haza akarta vinni magával. Az állat valóban nagyon félt az emberek jelenlététől, olyannyira, hogy a ketrece egyik sarkában bújt el.

Kimberly már több száz kutyát mentett meg szervezetén keresztül, így tudta, hogyan kell bánnia Niyával. A kutya azonnal beleszeretett új életébe. Nagyon boldog volt, miután néhány napot otthon töltött.

köszönet

Naya azóta minden este felébreszti új gazdáját, hogy köszönetet mondjon, amiért megmentette. Miután hosszan ölelkeznek, mindketten nyugodtan alszanak vissza. Nayanak még biztosan eltart egy ideig, amíg lelkileg felépül, de Kimberly végig ott lesz, hogy segítsen neki!

köszönet


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló