A macska szokatlan tartalmú zacskóval tér haza: ami benne van, az mindenkit szótlanul hagy (videó)

lopósmacska

Köztudott, hogy a macskák különösen kíváncsi állatok. Bárhová besurranhatnak, hogy kielégítsék kíváncsiságukat és felfedezési vágyukat. Így gyakran nagyon kevés is elég ahhoz, hogy valami megragadja figyelmüket: egy váratlan hang, vagy egy szokatlan tárgy különösen szórakoztathatja őket. Ez a helyzet ezzel a cicával is, aki egy napon azzal lepte meg gazdáit, hogy egy váratlan tárggyal tért haza.

Bár az egyelőre nem tudjuk, hol találta pontosan, de valaki valószínűleg az utcán elvesztette. Mindenesetre a macska elég sokat járkált, fogaival tartva a zacskót.

lopósmacska

A tulajdonosok, akiket lenyűgözött állatuk hozzáállása, úgy döntöttek, hogy rögzítik az eseményt, és megosztják a felvételt a TikTokon. Ahogy a videóból is látszik, a legmeglepőbb szempont azonban a zacskó tartalma, ami nem más, mint nagy mennyiségű pénz.

Az állat egy pillanatra sem mozdul el a zsákmányától, ellenkezőleg, megragadja és érdeklődve játszik vele, talán azért, mert vonzza a bankjegyek mozgása okozta zaj. Időközben a macska gazdái értesítették a helyi hatóságokat. Nem tudjuk, mi lett a sztori vége: megtalálták-e a tárgy tulajdonosát, vagy a tulajdonos még mindig a pénzét keresi. Abban az esetben, ha a pénztárca tulajdonosa megtalálja az elveszett pénzét, azt csak is a cica kíváncsiságának köszönheti!

@yvonnecarballoennovy #elmichi #sinaguinaldo #YvonneCarballo #Ennovy #sinetiquetas #sinestiquetastiquicia #costarica #tiktokcostarica #parati #foryou #tiktok #viral ♬ sonido original – Yvonne Carballo (Ennovy)


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló