A barátságos kóbor kutya beugrik egy nő autójába és úgy dönt, hogy örökre a társa lesz

újotthon

Soha nem tudhatod, mikor változik meg az életed, ahogyan Lénával is történt egy nap!

Éppen az autójából pakolt be a dél-karolinai otthonában, amikor egy ismeretlen állat bemászott a garázsába, majd beugrott az autójába. Amikor végül rájött, hogy egy kóbor kutyáról van szó, a szíve azonnal megdobbant.

Mivel maga is kutyatulajdonos és hatalmas kutyabarát, egyszerűen nem hagyhatta annyiban a sorsszerűnek tűnő dolgot. Még aznap este Lena és családja meghozta a leghihetetlenebb döntést!

újotthon

Attól a pillanattól kezdve, hogy a legkedvesebb, legédesebb szemekkel nézett rá, Léna tudta, hogy ez a kóbor kutya nem egy átlagos kutya.

Később JD-nek nevezték el, azonnal összemelegedett vele, és rázta a fejét a lány kérésére, hogy szálljon ki az autóból. Lena és JD között azonnal csodálatos kapcsolat alakult ki, és még aznap este a férjével úgy döntöttek, hogy a garázsukban hagyják aludni.

@momlifeunhinged 😩😩😩 my heart really hurts for this dog..hes so sweet but so sickly #dog #whatdoido #help #stray #mange ♬ original sound – LENA | 🌸

A kutya úgy nézett ki, mintha rühes lenne, ezért a család nem akart kockáztatni. Már másnap reggel elvitték az állatorvoshoz, ahol a legjobb hírt kapták! Kiderült, hogy JD-nek csak a bolhákra volt súlyos bőrallergiája.

Amint rájöttek, hogy JD nem fertőző, azonnal bevitték az otthonukba. Lena másik kutyája, Medve eleinte kissé gyanakvó és tartózkodó volt JD-vel szemben, de végül összebarátkoztak!

újotthon

Több mint nyilvánvaló volt, hogy JD mindenkinek a szívét azonnal elrabolta, és az, hogy a családon belül tarthatták, a legnagyobb ajándék volt.

Még mindig úgy tűnik, hogy JD kedvenc helye Lena autója, hiszen imád ott ugrálni és feküdni, mint az első napon. Minden alkalommal, amikor a család el akar menni valahova – ő az első a sorban, hogy beugorjon!

Az egykor az utcán kóborló, menedéket kereső kutya, JD most a legszerencsésebb, legboldogabb kutyus a környéken!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló