A nő megdöbbent, amikor rájött, ki tört be a hálószobájába, miközben aludt

betolakodó

Az oklahomai Bixbyben egy lakos mélyen aludt, amikor az éjszaka közepén hangos és furcsa zajra ébredt fel. Bonnie Moriarty először azt hitte, hogy a kutyája és a macskája összeveszett.

Soha nem gondolta volna, hogy egy titokzatos betolakodó van az otthonában, aki a hálószobája felé tart.

Néhány pillanattal később élete sokkja érte. A macskája berohant a hálószobájába, a titokzatos állattal együtt, aki egyértelműen nem a kutyája volt.

Moriarty olyan hangosan sikított, ahogy csak tudott. Nem hitt a szemének és gyorsan felkapcsolta a villanyt. Ekkor látta, hogy a prérifarkas a szoba sarkában kuporog.

betolakodó

Amint Moriarty kutyája meghallotta a gazdája sikolyait, a hálószobába rohant, és ugatni kezdte a prérifarkast.

A prérifarkas félénknek tűnt, és megdermedt, nem tudta, mit tegyen.

Moriarty férje nem volt otthon. Nem volt a városban, és a gyerekeik az emeleten aludtak. Miután meghallották az anyjuk sikolyát, felébredtek, és lejöttek megnézni, mi történik.

Moriarty feltételezte, hogy a prérifarkas követte a macskáját a házba. Mivel a hátsó ajtó nem volt rendesen bezárva, biztosan valahogy nekivágódott az ajtónak, az pedig kinyílt.

Moriarty végül megnyugodott és kiment a hálószobájából, becsukta az ajtót, a prérifarkas pedig a szoba sarkában rekedt.

Azonnal hívta a rendőrséget, akik nem sokkal később a helyszínre érkeztek.

betolakodó

Három rendőr lépett be Moriarty hálószobájába. Az volt a tervük, hogy fogó rudak segítségével elfogják a vad betolakodót. Miután óvatosan hurkot tettek a prérifarkas nyaka köré, kivitték a házból, és szabadon engedték.

Ezután a prérifarkas is megkönnyebbült. Alig várta, hogy hazatérjen, és az oklahomai Bixby közeli erdőbe sietett. Örülünk, hogy mindenki épségben van!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló