A férfi autóját a kutyájával együtt ellopják, majd újra egymásra találnak, a találkozás pedig szívmelengető

talalkozasamenhelyen

Aaron Morris és szolgálati kutyája, Jolene éppen Michiganből költözött Észak-Karolinába, majd a férfi megállt, hogy bemenjen a boltba.

Morris kint hagyta a kutyáját az autóban, miközben gyorsan vásárolt néhány holmit a boltban. De nem vette észre, hogy valaki követte őt.

Amikor néhány perc múlva visszatért, az autója eltűnt, és szinte minden, amije volt, beleértve Jolene-t is. Hat év után ez volt az első alkalom, hogy nem volt vele, és nem tudta, mit tegyen.

talalkozasamenhelyen

“Ő az én őrangyalom volt. A legjobb barátom, mindent elmondtam neki. Mindent együtt csináltunk.”– írta Morris a Facebookon. “Vissza kell kapnom… Ez tönkreteszi a szívemet.”

Morris azzal nem törődött, hogy visszaszerezze az autóját, a pénztárcáját vagy a telefonját – csak Jolene-t akarta. De ahogy teltek a napok, kezdte elveszíteni a reményt.

A közelben, a tennessee-i menhelyen egy barna Labrador/pit bull keveréket adott le egy férfi. Az utcákon kóborlóként találtak rá, de a menhely dolgozói észrevették, hogy rózsaszín gallért és címkét visel.

A címkén “Jolene” állt, de amikor felhívták a telefonszámot, nem vette fel senki. Így a menhely feltett egy fotót a kutyáról a Facebookra. Morris telefonját az autójával együtt ellopták, de a közösségi oldalnak köszönhetően Jolene és Morris újra egymásra találtak.

talalkozasamenhelyen

Morris abban a pillanatban elindult autóval Tennessee-be, amikor megkapta a hírt. Amint Jolene meglátta gazdáját bejönni az ajtón, a farkát csóválni kezdte, és odarohant, hogy megpuszilgassa.

De ez nem volt elég ahhoz, hogy megmutassa, mennyire hiányzott neki, ezért a férfi karjába ugrott, hogy a legboldogabb ölelésben részesítse.

A szívmelengető találkozót itt nézheted meg:


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló