A férfi egy csodának lesz szemtanúja, amikor egy vemhes őz besétál az udvarába

A minap, miközben kinézett ohiói otthona ablakán, Gabe Spiegel szemtanúja volt egy figyelemre méltó történetnek, amely a saját kertjében bontakozott ki.

Ez volt az élet csodája.

Aznap reggel egy őz, akiről ismert, hogy Spiegel környékén kóborol, és akit Rubynak nevezett el, a háza mögötti füves területre vezette magát. De ahogy Spiegel hamarosan rájött, nem cél nélkül érkezett oda.

És amikor eljött az ideje, hogy végre elmenjen, nem egyedül távozott. Hihetetlen módon, ahogy Spiegel elnézte, Ruby vadonatúj őzike babának adott életet. Azonban Ruby még nem végzett. A nap végére ugyanis Ruby három gidának adott életet.

Nemcsak örömteli jelenetnek volt szemtanúja, de ritka pillanatnak is, hiszen egyes becslések szerint a szarvas születéseknek csak körülbelül 2 százaléka származik hármas őzikékből.

Ruby és fiatal családja egész este a Spiegel hátsó udvarában pihent. Másnap reggelre azonban már mindannyian mozgásban voltak – boldog négyesként távoztak Spiegel birtokából.

őzanyuka

De érdekes módon nem ez az első alkalom, hogy Ruby Spiegel szülési helyét választotta. Az elmúlt négy évben két másik őzike is született Spiegel udvarában, Opal és Jade.

Íme Ruby néhány évvel ezelőttről, amikor a fiatal Jade-et visszahozta a házba látogatásra:

@gabespiegel1 Ruby had her baby!! Don’t blink, you might miss BABY JADE. #run #deer #backyardwildlife #baby #wild #runforyourlife #cleveland #ohio ♬ Run – AWOLNATION


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló