Egy postás okos ötlete mindennap boldoggá teszi ezt a kedves kutyát

postásbarátság

Gyakran mondják, hogy a kutyák és a postások viszonya nem a legjobb. És még ha ez igaz is, ennek nem kell így lennie, igaz? Martin Studer postás megtalálta a módját, hogy elnyerje Pippa, egy golden retriever bizalmát, és most ők a legjobb barátok.

Minden reggel, amikor Martin megérkezik az ausztráliai Brisbane-be, hogy kézbesítse a postát, Pippa ott van, és boldogan várja őt. A golden retriever kedvenc elfoglaltsága, hogy gazdájának minden nap személyesen kézbesítse a leveleket. Így amikor Martin, a környék megérkezik, mindig készen áll arra, hogy átadja neki az aznapi postát.

postásbarátság

Sajnos azonban Pippa gazdája nem kap minden nap levelet. Martint egy kicsit elszomorítja, mert nem akarja, hogy Pippának csalódást okozzon, és munka nélkül hagyja.

Martin tehát zseniális megoldással állt elő. Ha Pippa családjának nincs levele, rögtönöz, és saját leveleket ír. És nyilvánvalóan “Levél Pippának” címkével látja el őket.

postásbarátság

Szerintünk nagyon szuper ötlet és kedves gesztus a postás részéről! Ez az apró gesztus boldoggá teszi Pippát, és biztosítja, hogy minden nap boldogan kézbesítse a leveleket gazdáinak!

postásbarátság


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló