A férfi mindent megtett, hogy megmentse a bántalmazott kutyát; sajnos végső búcsút kellett tőle vennie

Jefferson egy ecuadori youtuber, aki nagyon komolyan vette a házi kedvencek kimentését városa, Manta utcáiról.

A fiúnak sokszor sikerül megnyernie a halál elleni csatát, megmentve ezzel a nagyon sérült háziállatok életét; másoknak ez egyszerűen lehetetlen. Mint annyi más alkalommal, Jefferson is kapott egy hívást egy kutyáról, akit elhagyva találtak egy dobozban az út szélén. A helyszínre érve rájöttek, hogy a kiskutya borzalmakat élt át.

sérültkutya

Alig 5 hónapos korában néhány ember kegyetlensége igazi rémálommá tette ennek a kis állatnak a rövid életét. A testét több sérülés borította, olyannyira, hogy a kutya nem tudott járni.

Kiszáradt, alultáplált volt, és elvesztette látását az egyik szemére a rossz bánásmód miatt, amelynek valamikor ki volt téve. Lulu, amelyen Jefferson megkeresztelte a kiskutyát, nem hagyta abba a remegést. Rengeteg oka volt arra, hogy ne bízzon senkiben.

sérültkutya

Jefferson nem akarta feladni. A siralmas körülmények között élő kutyák megmentésére szakosodott fiatalember azért küzdene, hogy Lulunak adjon második esélyt, ameddig szükséges. Ekkor kezdődött a barátság e fiú és szegény kutya között. Jefferson napokat és éjszakákat kezdett Lulu jólétének szentelni, számítva a szakmai segítségre is, hogy megpróbálja valahogy helyreállítani jó egészségét.

sérültkutya

Bármilyen nagylelkű is volt Jefferson a figyelmében, nehéz volt legyőzni azokat a kegyetlenségeket, amelyeket ez a kis kutya átélt. Jefferson és csapata megértette, hogy Lulu valóban szenved, és a legjobb, amit tehettek érte, hogy segítsenek neki a lehető leghamarabb túljutni ezen.

Így hát a fiatalember, akinek nem volt más választása, mint lemondani a kiskutyáróé, úgy döntött, hogy Lulu legalább kellemes emléket szerez az emberek jobb oldaláról. Élete keserédes volt, de az a vigasz volt, hogy mielőtt elment, tudta, mi az ölelés, milyen érzés a szeretet.

sérültkutya

A videóban láthatjuk Jefferson szomorú búcsúját Lulutól, és azt, ahogyan tisztességes temetést ad a kutyának. A kiskutya legalább annyi szenvedés után most már nyugodtan pihenhet. Nyugodjon békében!

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló