A kutyája elvesztése után ez a férfi megkapja az egyik legszívmelengetőbb ajándékot

ajándék

Egy négylábú legjobb barát elvesztését, mint tudjuk, nem könnyű átélni. Gyakran foggal-körömmel ragaszkodunk a kis szőrös barát kitörölhetetlen emlékéhez. Feltétel nélküli szeretetet adnak nekünk, és valahányszor mellettük vagyunk, az idő megállni látszik. Tudják, hogyan mutatják meg nekünk a legőszintébb, legegyszerűbb és legmélyebb szeretetet anélkül, hogy egyetlen szót is szólnának. És amikor már nincsenek a közelünkben, úgy érezzük, nincs többé egyensúlyunk.

Miguel Rojas 89 éves, feleségével a floridai Miamiban él az Egyesült Államokban. A pár évek óta egy nagyon édes kis csivavával, Guccival élt együtt. Valójában az egész, mint derült égből villámcsapás: hárman sétáltak együtt, amikor egy másik kutya rárontott Guccira, és annyira megsebesítette, hogy nem tudták megmenteni az életét.

ajándék

Miguel lesújtotta kutyája elvesztése és a lánya volt az, aki mindent elmesélt a sajtónak és az újságoknak. Szerencsére egy Mario Cambo nevű férfi hallott Gucci történetéről.

A férfi megértette a család fájdalmát, ezért eldöntötte, hogy segíteni fog nekik. Ezért bemutatott nekik egy kiskutyát, hogy ha beleegyeznek, örökbe fogadhassák.

A kutyus jelenleg a párnál van, Miguel pedig nagyon boldog, de elmagyarázza, hogy soha semmi és senki nem fogja tudni helyettesíteni Guccit. De az öröm, hogy van egy új szőrös barátjuk, akiről gondoskodni kell, és akit szeretettel kell elhalmozni, felbecsülhetetlen. Biztosak vagyunk benne, hogy ugyanúgy szeretni fogják, mint a kis csivavát.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló